Frokostmøte
28. oktober 2021
Påmeldingsfrist 28. oktober 2021

Materialtreff

Arkitektenes hus
08.30-12.00
NAL
Gratis
0 kr

Velkommen til NAL Materialtreff 28. oktober kl 08.30 – 12.00

 

Kvalitetsleverandører presenterer produkter og nyheter spesialtilpasset arkitektbransjenog det blir prosjektpresentasjon.

 

Leverandører

- med tema innen fasade, tak, dekor, steinlegging, badrom/sanitær, database byggvarer, gipsplater/stålprofiler, og rådgivning prosjektregnskap.

Program:

08.15 Registering / lett servering (kaffe og rundstykke)

08.30 Velkommen v/Peter Rånås, markedssjef NAL

08.35 Leverandørpresentasjoner - nyheter og produktinformasjon tilpasset arkitektbransjen

08.35 Geberit

08.45 Steni

08.55 Norgips

09.05 gop Norge

09.15 Accountor

09.25 Norsk Byggtjeneste

09.35 Minera Skifer

09.45 Vaiernett

09.55 Stonerex                                                                                   

10.30 – 11-00 Prosjektpresentasjon: ny lufthavn i Bodø ved Ole Petter Lassen, sivilarkitekt MNAL og partner i LPO arkitekter

11.00 – 12.00 Mingle /produktsamtaler med leverandører

Det tas forbehold om endringer i programmet.

Prosjektpresentasjon

Nye Bodø lufthavn – hvordan møter prosjektet en fremtidig byutvikling.   

Lufthavnen er et resultat av avgjørelsen om å legge ned luftforsvarets kampflybase i Bodø i 2012. Bodø kommune ble sammen med Avinor og luftforsvaret enige om å flytte sivil lufthavn over på det området som i dag disponeres av luftforsvaret. Dette frigir store områder tett på eksisterende Bodø by, som kommunen ønsker å disponere til ny og fremtidig byutvikling.

Avinor gjennomførte fra 2018 til 2021 skisse- og forprosjektfaser for ny lufthavn. Prosjektet ble utviklet av en rådgivergruppe bestående av Norconsult, LPO arkitekter og Archus arkitekter. Ole Petter Lassen, sivilarkitekt MNAL og partner i LPO arkitekter, presenterer prosjektet og forteller om en moderne lufthavn som er utformet for å møte det store landskapet og en fremtidig byutvikling.

Leverandøroversikt:

Geberit 

Moderne avløpssystemer sparer plass i bygget 

Odd Skriden, Produktsjef tekniske produkter, e-post odd.skriden@geberit.com

Steni

Minimering av avfall på byggeplass og i produksjon. Kan du få flere uttrykksmuligheter på en fasade samtidig som du unngår unødvendige kostnader og negativ miljøpåvirkning med materialavfall? Steni gir tips og råd for å skape mer spennende fasader og økt bærekraft.

Ståle Kristiansen, Region Manager, mobil 971 93 394, e-post staale@steni.no

Norgips

Dag Erik Akersveen, Product Manager Aquapanel, mobil 906 80 308,
e-post Dag.Erik.Akersveen@norgips.com

gop Norge

Smarte og bærekraftige løsninger for fasade og kledning. I vårt sortiment av komplette fasadesystemer for både private og kommersielle bygninger finner du kanalplast for lysgjennomslipp, høytrykkslaminat og aluminiumskompositt.

HI-MACS® Solid Surface er et eksepsjonelt komposittmateriale med uendelig designmuligheter – form materiale til stillige benkeplater eller en slitesterk fasade.
gop er eksklusiv leverandør av HI-MACS® Solid Surfac i Skandinavia.

Morten Dalby, mobil 997 28 823, e-post morten.dalby@gop.no

Accountor

Vi kommer til å gå nærmere inn på viktigheten av å ha gode rutiner for purring og inkasso. Få ned risikoen og få på plass en god rutine for innbetalingene. Dette løser vi gjennom Accountor Credit.
«Inkassotjenester for bedriften din er viktigere enn man tror. Å ha gode salgstall hjelper ikke om du ikke får inn pengene du har krav på. Mangler du kanskje oversikt over betalingshistorikken til kundene dine? Da bør du sørge for å ha på plass gode verktøy og rutiner for kredittsjekk.»

Fredrik Almås, Key Account Manager, mobil 950 17 904, e-post fredrik.almaas@accountor.no

Norsk Byggtjeneste

Hvordan kan du finne ut hvor miljøvennlig en byggevare faktisk er? Og hvordan kan du lete etter byggevarer innenfor en bygningsdel eller produktgruppe som har miljødokumentasjon?

Valg av byggevarer basert på miljøkriterier er enklere ved bruk av ECOproduct.

Jon Vidar Kleppe, Key Account Manager, mobil 928 85 944, e-post jvk@byggtjeneste.no

Minera skifer

Skandinavisk skifer: Et miljøvennlig materialvalg

Minera Skifer er Skandinavias ledende produsent av skifer med egne brudd og produksjon i Oppdal, Otta og Offerdal. Vi leverer produkter til alle flater.

Arne Robert Skaslien, Prosjektrådgiver, mobil 952 72 846, e-post arne.robert@mineraskifer.no

Vaiernett

«X-TEND vaiernett fra Carl Stahl Architektur i syrefast stål brukt som rekkverksfylling. Produktet har høy transparens og krever minimalt vedlikehold, men hvordan er det med «klatresikkerheten», Jfr. TEK 17 §12-15?»

Arild Korstadhagen, mobil +47 974 10 610, e-post ak@vaiernett.no 

StoneREX

- er produsent og leverandør av fasadeplater av fibersement. 28.10 skal vi presentere StoneREX Air – nytt produkt med formål å minimere resurser i både bruk, produksjon og redusert mengde avfall. Platene leveres i precut format, som for kunden betyr for eksempel mindre støv av kapping og færre tunge løft. 

Eveliis Kund-Zujev, Salgssjef / Norge og Sverige, mobil  +46 733 340 145 e-post eveliis@stonerex.com