14. mai 2024
Bransje
Går fra Grønn Byggallianse til Link Arkitektur

Katharina Th. Bramslev slutter som daglig leder i Grønn Byggallianse og blir utviklingssjef i Link Arkitektur.

Katharina Th. Bramslev har jobbet i Grønn Byggallianse i 10 år. Nå slutter hun.

Foto: Inge Trondsen Studio Design

Katharina Th. Bramslev er ansatt i den nyopprettede stillingen som «Utviklingssjef 2050» i Link arkitektur. Det innebærer at hun går av som daglig leder i Grønn Byggallianse.

– Jeg ser frem til å ta fatt på min nye rolle i Link Arkitektur. Jeg mener at arkitektene får en avgjørende rolle for at samfunnet lykkes med å nå bærekraftsmål framover. Arkitektene kommer inn i tidlig fase der de viktigste veivalgene gjøres, og jobber bredt og helhetlig. Begge deler er avgjørende for å nå de globale bærekraftsmålene, sier Katharina Th. Bramslev, som er utdannet sivilingeniør, i en pressemelding.

Link ønsker å være en driver for bærekraftig og digital transformasjon og legger ambisiøse planer for utvikling, skriver firmaet i pressemeldingen. Selskapet vil hjelpe kunder til å møte nye rammebetingelser fremover mot 2050; endrede kundebehov, miljøkrav, bankenes krav og nye reguleringer.

Som del av planen etableres stillingen Utviklingssjef 2050. Bramslev vil jobbe tett med kunder som en strategisk partner innen bærekraftig eiendoms- og stedsutvikling.

Bramslev starter i jobben hos Link arkitektur i midten av oktober.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen