29. mai 2024
Bransje
Kjøper seg opp i Haugesund

Multiconsult kjøper rådgivings- og arkitekturselskapet Petter J. Rasmussen i Haugesund. 

Erlend Kent, avdelingsleder for Multiconsult på Stord og Arne Støle-Hansen, daglig leder i Petter J. Rasmussen AS.

Foto: Multiconsult

Haugesund blir neste by ut med fysisk tilstedeværende Multiconsult-kontor. Selskapet overtar nå driften av rådgivings- og arkitekturselskapet Petter J. Rasmussen AS i Rogaland-byen.

Petter J. Rasmussen AS ble etablert i 1994 og har 15 medarbeidere. 

– Vi er veldig fornøyde med at Petter J. Rasmussen AS blir en del av Multiconsult. Vi kjenner selskapet som et veldrevet selskap med dyktige medarbeidere og en kultur som passer godt inn i vår egen. Sammen med våre etablerte miljøer i Stavanger, Stord og Bergen blir dette en god plattform for videre vekst, både lokalt og regionalt, sier Kari Sveva Dowsett, konserndirektør Region Norge i Multiconsult, i en pressemelding. 

Daglig leder i Petter J. Rasmussen AS, Arne Støle-Hansen, forteller i pressemeldingen om en stadig økende  oppdragsmengde og økende kompleksitet i arbeidsoppgavene. 

– For å sikre våre kunder nødvendig kapasitet og kompetanse, og ikke minst for å trygge våre ansatte og gi dem bedre utviklingsmuligheter, er vi glade for å bli en del av et multifaglig miljø. Vi ser frem til å styrke og utvikle vår markedsposisjon sammen med Multiconsult, sier Støle-Hansen.

Av Redaksjonen