19. juni 2024
Bransje
Ny styreleder i DOGA

Kirsti Lovise Slotsvik er utnevnt til ny styreleder i Doga.

Kirsti Lovise Slotsvik.

Foto: Doga

Kirsti Lovise Slotsvik er utdannet landskapsarkitekt og leder i dag innovasjonsselskapet ÅKP i Ålesund. Nå blir hun styreleder i Design og Arkitektur Norge (DOGA).

– Doga er en spennende virksomhet og et viktig virkemiddel for innovasjon og omstilling. Jeg gleder meg til å være med på å videreutvikle Dogas samfunnsrolle og til å fremme design og arkitektur som verktøy for innovasjon i næringsliv og offentlig sektor, sier Kirsti Lovise Slotsvik i en pressemelding.

Hun har tidligere vært direktør for Kystverket (2007–2019) og Jernbaneverket (2019–2023) og har hatt flere ledende stillinger i Statens vegvesen.

– Jeg er veldig glad for at Kirsti har takket ja til å bli vår nye styreleder. Jeg ser fram til et godt samarbeid i årene fremover om å bruke design og arkitektur til å løse samfunnsutfordringer, skape et grønt og lønnsomt næringsliv og forme bærekraftige byer og steder, sier administrerende direktør Tor Inge Hjemdal.

Slotsvik overtar styrelederrollen etter Toril Bariusdotter Ressem. Dogas styre består i tillegg av styremedlemmene Helle Moen, Lisbeth Iversen, Yashar Hanstad, Truls Brataas og Kim-André Gabrielsen.

Av Redaksjonen