Kurs og arrangement
Publisert 17. januar 21
Av: Oslo Arkitektforening

Vårprogram OAF 2021

Internasjonale perspektiver og lokale diskusjoner, våren hos Oslo Arkitektforening byr på arkitektursamtaler på tvers av grenser, om fag, bransje og arkitektens handlingsrom.

Publisert 17.01.2021
Av: Oslo Arkitektforening
Foto: Rasmus Norlander
Foto: Rasmus Norlander

Vi vil fortsette vår digitale forelesningsserie Nye Former hvor vi har invitert internasjonale, toneangivende kontorer som Mary Duggan, Bouvenbow, Krupinski/ Krupinska, Karamuk Kuo, Atelier Abraha Achermann og Francesca Torzo.

OAF`s Debattserien Arkitektprat fortsetter også i vår. Denne sesongen vil diskusjonene dreie seg rundt temaet Arkitektens handlingsrom, og vil være en samtaleserie om hvilke ansvar, roller, muligheter arkitekten har i diskusjoner rundt kvalitet og utvikling. 

«Hvordan forholder vi oss i møte med økonomi, politikk, kompleksitet og sosiale forhold i en tid hvor beslutninger rundt arkitektur og byutvikling foretas i andre fora enn de vi deltar i? Og hvordan den eventuelt styrkes eller tas tilbake? Hvordan kan vi som arkitekter utnytte vår tverrfaglighet og overordnede kompetanse til å lede utviklingen, og være med å definere faget i fremtiden?

Les mer om vårprogrammet i Arkitektnytt her.