Kurs og arrangement
Publisert 23. mars 21
Av: Annicken Vargel

Digitalt foredrag med Jan Christian Vestre

Arkitektforeningene i Vestfold har gleden av å invitere til et digitalt foredrag med Jan Christian Vestre fra møbelprodusenten Vestre, torsdag 15. april klokka 19.

Publisert 23.03.2021
Av: Annicken Vargel
The Plus Illustrasjon: Vestre
Vestre bygger miljøvennlig fabrikk på Magnor

Vestre er en norsk produsent av bymøbler. I mer enn 70 år har de fått være med på å skape sosiale møteplasser for millioner av mennesker. Vestre vil redde verden, i alle fall litt, og knytter FNs bærekraftsmål til alt de gjør. Vestre bygger også verdens mest miljøvennlige møbelfabrikk «The Plus» på Magnor- tegnet av arkitektkontoret BIG. Fabrikken vil bli et globalt utstillingsvindu for bærekraftig og høyeffektiv produksjon med spektakulær arkitektur, besøkssenter og 300 mål med opplevelsespark.

Jan Christian vil fortelle om det store, nye prosjektet «The Plus», om sine visjoner om bærekraft innenfor arkitektur, design og møbelproduksjon og så vil han vise hvordan Vestre setter sitt preg på byrom verden over.

Påmeldingsfrist er 14. april og foredraget vil foregå på Teams. Det er ikke nødvendig å ha Teams installert på datamaskinen, men det er en fordel.

Meld deg på lenken under og få tilsendt lenke til foredraget dagen før.

 

 

Illustarasjon: Vestre
Illustrasjon av Vestres nye hovedkvarter