Blir partner i Oslotre

Arkitekt Moritz Groba blir del av konsernledelsen i arkitektfirmaet Oslotre og montasjefirmaet OsloPre.

Arkitekt Moritz Groba blir del av konsernledelsen i arkitektfirmaet Oslotre og montasjefirmaet OsloPre.

Oslotres utvidede ledelse, f.v: Moritz Groba, Katrin Wilde-Sampaio og Jørgen Tycho.

Foto: Oslotre
>

Oslotre utvider ledelsen med arkitekt Moritz Groba. Hans innsats så langt omtales allerede som en viktig ressurs i selskapets vekst og suksess. 

– Det er en naturlig del av vår utvikling at han nå går inn som partner. Med hans erfaring og dedikasjon forventes det at Oslotre vil fortsette å utvikle seg, uttaler styreleder Jørgen Tycho i en pressemelding.

Sammen med Katrin Wilde-Sampaio startet Tycho Oslotre i 2015. Begge kom fra engasjement i massivtreproduksjonsbedriften Massiv Lust. Nå utvider konsernet ledelsen ytterligere, og skriver at denne strategiske justeringen markerer en ny fase for Oslotre.

>

Betydningsfull

– Grobas betydningsfulle bidrag til selskapets utvikling siden 2018 har vært essensielt for formingen av Oslotre, sier Tycho.

Oslotre opererer i rollen som både prosjekterende arkitekter og ingeniører, samt leverandører og montører av massivtrebygg og andre prefabrikerte trekonstruksjoner.

I 2022 gjennomgikk selskapet en betydelig organisatorisk endring ved å skille ut konstruksjons- og montasjedelen som et eget selskap – OsloPre.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

>
>
>