Fire nye partnere i Rodeo

Rodeo arkitekter får fire nye partnere, som alle leder prosjekter i Oslo-området.

De nye partnerne sammen med Rodeos grunnleggere. Fra venstre: Ivar Lynger (grunnlegger), Rune Stangeland, Cecilia Carlsson, Ingrid Roalsø og Thao Nguyen og Henning Sunde (grunnlegger).

Foto: Rodeo arkitekter
>

Rune Stangeland, Cecilia Carlsson, Ingrid Roalsø og Thao Nguyen blir partnere i Rodeo arkitekter.

– De er kolleger med et bankende hjerte for faget og er bærere av kulturen vi har på kontoret - høye ambisjoner og lave skuldre, sier kreativ leder og grunnlegger Henning Sunde.

>

Prosjekter i Osloregionen

Hver av de fire arkitektene som nå blir partnere leder store og spennende prosjekter i Osloregionen, opplyser kontoret i en pressemelding.

Cecilia Carlsson og Ingrid Roalsø leder arbeidet med utviklingen av Grønlikaia for Hav eiendom.

Stangeland leder i dag Rodeos arbeid med det nye bysentrumet på Fornebu, der de første byggeprosjektene nå er på tegnebordet. 

Thao Nguyen er arkitekt og leder i dag blant annet arbeidet med utviklingen av den nye bysentrumet på Skullerud, inngangsporten til Østmarka.

50 ansatte

Fra januar 2024 har Rodeo i sin helhet 50 ansatte med kontorer i Oslo og Gøteborg, samt selskapet Byens Tak AS. Kontoret innehar fem fagområder: arkitektur, urbanisme, transformasjon, landskap og samfunnsutvikling.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

>
>
>