Kaels til Arkitektskap

Arkitektskap forsterker med «den erfarne mester» Morten Kaels. Nå blir han kontorets interiørduo sammen med Arkitektur-spaltist Maisam Mahdi.

Arkitektskap forsterker med «den erfarne mester» Morten Kaels. Nå blir han kontorets interiørduo sammen med Arkitektur-spaltist Maisam Mahdi.

Interiørarkitektene Maisam Mahdi og Morten Kaels blir den nye interiørduoen i Arkitektskap. 

Foto: Fin Serck-Hanssen
>

Kontoret Arkitektskap ble etablert i 1985, og har siden den gang jobbet med boliger, levende byrom og møteplasser. De har i dag 16 ansatte. Denne uken ble det kjent at den erfarne interiørarkitekten Morten Kaels, blir en del av kontoret.

– Arkitektskap er stolte av å ønske Morten Kaels velkommen til laget og ser frem til å se hva denne fantastiske interiørduoen vil oppnå i sine kommende prosjekter, heter det i en pressemelding fra Arkitektskap.

>

Kjent fra store prosjekter

Kaels blir i meldingen omtalt som «den erfarne mester». Han kommer fra Spinn arkitektur, hvor han hadde stilling som designansvarlig interiør og var partner. Tidligere har han drevet eget kontor og jobbet med kultur- og rehabiliteringsprosjekter som Nasjonalmuseet, Kunsthøgskolen i Oslo, Norsk Maritimt Museum, Kon-Tiki Museet og Asker Rådhus.

I Arkitektskap skal han samarbeide med interiørarkitekt og Arkitektur-spaltist Maisam Mahdi, som har vært ansatt i kontoret siden 2017.

– Mahdi har vekket oppmerksomhet i bransjen med sitt lidenskapelige engasjement for sosial bærekraft og mangfold, heter det i pressemeldingen, som trekker frem arbeidet med prosjektet «Mangfold nå!»

– Dette er et bevis på hennes dedikasjon til å skape endring. I tillegg til dette har hun markert seg gjennom sine bidrag til Arkitektur, sitt arbeid i Doga og sin strek hos Arkitektskap, heter det videre.

Mesteren og Mahdi: Interiørduoen Maisam Mahdi og Morten Kaels blir viktig for den tverrfaglige satsingen til Arkitektskap, forklarere daglig leder Christian Ebbesen. 

Foto: Fin Serck-Hanssen

– En del av vår ekspertise

Arkitekt og daglig leder Christian Ebbesen omtaler Kaels-ansettelsen som en del av deres økte satsing på tverrfaglighet og interiørarkitektur. 

– Arkitektskap omfavner ideen om tverrfaglig samarbeid som nøkkelen til suksess. Interiørarkitektur kompletterer og beriker arkitektfaget i mange typer prosjekter, og særlig i arbeidet med utvikling av eksisterende bygninger er den faglige overlappen stor. Denne satsningen forsterker interiørarkitektur som en del av vår ekspertise innen transformasjon, kulturminnevern, nybygg, sosialt engasjement og bærekraft, sier Ebbesen i pressemeldingen.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

>
>
>