Ny daglig leder i Snøhetta Oslo

Snøhetta henter ny leder fra mediebransjen, og ansetter Tinna Gudmundsdottir som daglig leder for Oslo-avdelingen.

Snøhetta henter ny leder fra mediebransjen, og ansetter Tinna Gudmundsdottir som daglig leder for Oslo-avdelingen.

Tinna Gudmundsdottir kommer til Snøhetta fra stillingen som direktør for produkt og strategi i DN Media Group.

Foto: Sonja Hals
>

Tinna Gudmundsdottir blir ny daglig leder i Snøhetta Oslo, melder selskapet i en pressemelding. Hun kommer fra stillingen som direktør for produkt og strategi i DN Media Group, og har hatt en rekke lederstillinger i mediebransjen i flere år.

- Selv om jeg ikke kan arkitekturfaget, så er det de samme elementene som trigger meg som da jeg valgte DN – et ekstremt viktig samfunnsoppdrag og bransjens sterkeste fagfolk, sier Gudmundsdottir i pressemeldingen.

>

Mørseth inn i nyopprettet stilling

Gudmundsdottir begynner i jobben i slutten av februar. Samtidig går avtroppende daglig leder Tor Olav Mork Mørseth over i en nyopprettet stilling som Chief Business Officer i Snøhetta AS. Han får blant annet det overordnede ansvaret for selskapets virksomhet og studioer på tvers av Europa, Afrika, Asia og Australasia.

– Jeg er veldig glad for at vi har fått med oss Tinna Gudmundsdottir som ny daglig leder i Snøhetta Oslo. Hun har akkurat den miksen vi trenger av bred ledererfaring, forståelse for samfunnsoppdraget og en forståelse av at alt vi driver med til syvende og sist handler om mennesker, sier Mørseth, som selv kom til Snøhetta fra mediebransjen for snart fire år siden.

Flere endringer i ledelsen

Det gjøres også ytterligere endringer i ledergruppa i Snøhetta Oslo. Julie Aars er ansatt som leder for «arkitektteam North», mens Cecilia Landmark skal lede «arkitektteam West». Hans Martin Frostad Halleraker forlater rollen som «Team Lead» og blir ny «staffing manager».

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

>
>
>