Nye partnere i Nordic

Hossam Gadalla og Kate Holm blir partnere i Nordic.

Hossam Gadalla og Kate Holm blir partnere i Nordic.

Hossam Gadalla, Eskild Andersen og Kate Holm

Hossam Gadalla, daglig leder Eskild Andersen og Kate Holm.

Foto: Nordic
>

Det er Nordic selv som melder om utvidelsen av partnergruppen ved arkitektkontoret.

– Begge er svært dyktige fagfolk som gjør en solid innsats for å utvikle Nordic, og har veldig god forståelse for kundene og markedene de jobber mot. Disse egenskapene anser vi som ekstra viktig i dagens krevende marked, sier daglig leder i Nordic, Eskild Andersen i en pressemelding.

>

Kate Holm leder avdelingen for samferdsel og industri i Nordic med 30 arkitekter som nylig kom over fra morselskapet Norconsult.

– Kate har bygget opp et faglig sterkt arkitektmiljø. Med sin omfattende kompetanse og solide ledererfaring var det helt naturlig å inkludere henne som partner. Avdelingen bidrar til å utvide vår portefølje ytterligere innenfor kritisk infrastruktur, sier Andersen.

Hossam Gadalla har jobbet i Nordic siden 2013 og ble assosiert partner i 2019. Når han nå tar steget opp som partner i selskapet er det spesielt for å ytterligere styrke kontorets nettverk og kompetanse innen entreprenørsamarbeid og gjennomføring av store, komplekse bygg som hotell, næringslokaler, kontor og skoler, heter det i pressemeldingen.

– Vi er svært fornøyde med å ha Hossam og Kate med som partnere i Nordic, avslutter Andersen.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no

>
>
>