Avdelingsleder Arkitektur, Landskap og Samfunnsplanlegging

Norconsult AS, Kongsberg, Larvik, Tønsberg

Søknadsfrist: 07. mai 2023

Norconsult AS, Kongsberg, Larvik, Tønsberg

Hjemmeside

Søknadsfrist: 07. mai 2023

Vi slår sammen våre kontorer i Vestfold og Kongsberg til en stor enhet med et bredt tverrfaglig miljø med store vekst og digitaliseringsambisjoner. Vi ser derfor etter ambisiøse avdelingsledere som ønsker å være med å skape vekst på tvers av enheten igjennom å forme og utvikle markedet sammen med sine kollegaer og våre kunder. 

Arkitektur, Landskap og Samfunnsplanlegging består i dag av tre grupper med 22 arkitekter, landskapsarkitekter og samfunnsplanleggere. Avdelingen har i dag stort potensial for vekst ved godt markedsarbeid og samarbeid med våre andre fagområder.

Vi ser spesielt etter deg som:
→ Er samfunnsengasjert, tenker litt annerledes enn de fleste, tørr utfordre det tradisjonelle, ser muligheter med mangfold, samarbeid, og hvordan arkitekter, ingeniører og designere sammen skal løse nåtidens og fremtidens utfordringer, da spesielt for å sikre en bærekraftig utvikling av samfunnet.
→ Er spesielt god på markedsutvikling, skape nye relasjoner, forstå våre potensielle kunders utfordringer og verdiskapning, samt hvordan de kan bidra til et bærekraftig samfunn.
→ Ser muligheter med digitalisering, hvordan dette vil forme våre leveranser i fremtiden, optimalisere for et bærekraftig samfunn, og har tanker om hvordan vi kan transformere arbeidsformen med våre kunder.

For oss er det viktig at du:
→ Har utdannelse innen et av fagområdene i avdelingen
→ Har erfaring med å lede mennesker, og har kompetanse fra vår bransje
→ Er motiverende og tydelig leder med god evne til å kommunisere

Dine ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil være:
→ Markeds- og salgsansvar for avdelingen og kontoret
→ Utvikle strategi og mål for å skape vekst i avdelingen og Norconsult Vestfold
→ Lede, organisere og administrere avdelingens virksomhet og gruppeledere
→ Sikre faglig utvikling, kompetanser- og kapasitetsbehov sammen med avdelingens gruppeledere
→ Teamutvikling og samarbeid på tvers av selskapet
→ Budsjett- og resultatansvar for avdelingen
→ Være en aktiv del av Norconsult Vestfold sin ledergruppe

Innsendelse av søknad: Søknader sendes via vårt elektroniske søknadsskjema på våre internettsider og skal inneholde søknad, CV og vitnemål. Legg gjerne med attester også. Mangelfulle søknader vil ikke bli vurdert.

Vi gjør oppmerksom på at det kun er de elektroniske søknadene som vil bli behandlet. Søknader blir vurdert fortløpende.

SEND SØKNAD

KONTAKTPERSON
Asle Gudim
Direktør Region Sør-Øst | Kontorleder
Tlf. +47 45 40 44 95
Send e-post

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitektur og digital kompetanse. Vi har en helhetlig tilnærming med utgangspunkt i lokal tilstedeværelse og tverrfaglig kompetanse og samarbeid. Gjennom nyskaping og innovasjon, og med formålet «Hver dag forbedrer vi hverdagen», søker vi stadig etter mer bærekraftige, effektive og samfunnsnyttige løsninger. Vi er et tverrfaglig rådgiverselskap, og våre 5 600 medarbeidere er fordelt på rundt 130 kontorer, hovedsakelig i Norden. Hvert år løser vi tusenvis av små og store oppdrag for private og offentlige kunder, innen blant annet bygg og eiendom, samferdsel, arkitektur, fornybar energi, vann og avløp, industri, sikkerhet, miljø og IT.