18. oktober 2023
Bransje
Ny partner i Arkitema

Nora Bille er utnevnt som ny partner for Arkitema i Norge, med ansvar for kontorets helse- og undervisningsbygg. 

Nora Bille har hovedansvar for Arkitemas helseprosjekter i Norge. Nå blir hun også partner.

Foto: Arkitema

Arkitektkontoret Arkitema har utnevnt Nora Bille som ny partner. Bille har hovedansvaret for Arkitemas helsearkitektur i Norge, og har nylig også fått ansvaret for prosjekter innen undervisning. «Dermed står hun i spissen for Arkitemas største forretningsområde i det norske markedet med et viktig samfunnsoppdrag», skriver kontoret i en pressemelding.

En stor del av veksten i kontorets norske avdeling har de siste årene kommet gjennom helsebygg, som nye Aker sykehus, Innlandet sykehus og Sykehuset Nordmøre og Romsdal.

«Vi jobber med mange forskjellige former for helsebygg og har en stor kunnskap om hvordan arkitekturen påvirker menneskers helse og velvære. En av flere samfunnsutfordringer vi er med på å løse er å skape trygge, gjenkjennelige omgivelser for eldre som er nødt til å bli boende hjemme lenger enn før. Her kan vi gjøre en forskjell» sier Bille i pressemeldingen. 

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen