21. november 2023
Bransje
Omhu forsterker designlaget

Poppy Lawman blir ny designer i Omhu. 

Omhu er nå blitt fire ansatte. Nyansatte Poppy Lawman til høyre. 

Det lille designkontoret Omhu, stiftet av Sverre Ungher og Thomas Jenkins for to år siden, leverer kommersielle interiører og rom i krysningen mellom industridesign og interiørarkitektur. De to er henholdsvis interiørarkitekt og møbeldesigner og gjør nå sin andre ansettelse med deigner Poppy Lawman. 

Lawman har mer enn 10 års erfaring fra det kreative feltet og har jobbet i Los Angeles og London med blant annet produkt- og romdesign. I Oslo har hun jobbet med produkt- og utstillingsdesign i Skandinavia, med spesielt interesse for bærekraftige materialer og sirkulæritet.

– Det som virkelig trakk meg mot selskapet er Omhus' oppmerksomhet og omtenksomhet i detaljene; de stopper ikke ved et interiørs flater, men trenger gjennom til hva materialene er laget av og hvordan elementene er konstruert, sier Lawman i en pressemelding. 

– Vi er utrolig glad for at Poppy skal være en del av teamet, hun har en bred erfaring og en flott evne til å fange opp og tydeliggjøre essensen i prosjektene sine, sier Thomas Jenkins, designer og medgrunnlegger av Omhu, i pressemeldingen. 

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen