12. februar 2024
Utdanning
AHO med nyansettelse

Siviløkonom Audun Farbrot blir seniorrådgiver hos Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo.

Audun Farbrot er utdannet siviløkonom fra BI. Nå blir han seniorrådgiver innen kommunikasjon og samfunnskontakt ved AHO. 

Foto: Jonatan A. Quintero

Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO) styrker arbeidet med samfunnskontakt og kommunikasjon med Audun Farbrot. Farbrot vil sammen med kommunikasjonsenheten videreutvikle og realisere kommunikasjonsstrategien for Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo (AHO), heter det i en pressemelding. 

– Dette er drømmejobben. Arkitektur, design, landskapsarkitektur og urbanisme spiller en vesentlig rolle i alle menneskers liv, og kan bidra til å skape en bedre fremtid for oss alle. Jeg gleder meg til å bli kjent med og samarbeide med forskere, faglige, ledelse, ansatte og studenter om hvordan AHO kan spille en enda viktigere rolle i samfunnet, sier Audun Farbrot i pressemeldingen.

Audun Farbrot er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI. Han har jobbet med forskningskommunikasjon og innovasjon ved Kristiania og BI og har mange års erfaring som journalist i Aftenposten og Økonomisk Rapport. Farbrot har også utgitt tre fagbøker om forskningskommunikasjon.

Har du skiftet jobb? Ansatt en ny kollega? På bransjeflyttefot? Send oss gjerne en e-post om hva som rører seg i arkitektenes arbeidsliv: redaksjon@arkitektur.no.

Av Redaksjonen